Höghöjdsarbete inom Industri

För oss på ProAccess är kvalité och säkerhet grunden i allt arbete vi gör. Vi jobbar med flexibel teknik och internationella standarder som används på plattformar över hela världen. Våra medarbetare har alltid yrkeslicenser och utbildningar för att göra jobbet så du som kund aldrig behöver oroa dig.

Vi kan enkelt, skonsamt och effektivt vara behjälpliga inom de flesta områden där det behövs reparation och underhåll. Eftersom vi arbetar med rep (i motsats mot kranar, skylifts etc.) är störning på produktionen oftast minimal. Höghöjdsarbete med rep ger effektivt underhåll. Vårt arbetssätt, Rope Access, är även ett mycket bra alternativ till arbete i känsliga miljöer.
Med hjälp av Rope access så blir etableringstiden mindre och det ger i sin tur färre, alternativt inga driftstörningar alls då vi kan jobba under drift. Det gör att vår metod är kostnadseffektiv och tidssparande.

Vi är ofta med om att våra kunder återkommer med mer jobb som dom vill ha gjort. Detta är tack vare vårt stora säkerhetstänk, vår höga kompetens och vårt nära samarbete med kunden.
Klicka här för att se några av våra kunder.

Vi åtar oss allt från mindre reparationer och underhåll till stora entreprenadarbeten och våra kunder anlitar oss tack vare vårt höga säkerhetstänk, vår kompetens, stora miljötänk och att vi är engagerade i vårt arbete.

 

Exempel på arbeten vi gör:

Begär offert!
* anger obligatoriska fält