Instruktör för omgående rekrytering

Omfattning: 50% tjänst till att börja med.  
Lön enligt avtal

ProAccess är ett av Sveriges ledande repföretag som under de senaste åren fått högt förtroende från våra kunder genom vårt höga säkerhetstänk och kvalitén på arbetena vi utför. Vi har Europas största utbildningscenter och bedriver utbildning i bland annat fallskydd och repteknik. Då trycket på våra utbildningar är högt behöver vi nu rekrytera ännu en instruktör. Arbetet innefattar resejobb.

Vem är du?
Vi söker dig som har hög social kompetens och flexibilitet och som inte räds för att prata inför folk. Du har ett stort kundfokus och förmåga att vara lyhörd inför kundens behov. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Om du hållit i utbildningar tidigare är detta meriterande men inte ett krav.

Din vardag: 
Som instruktör på ProAccess utbildar du både praktiskt och teoretiskt. Syftet med utbildningen är att ge deltagarna kunskap inför arbete på höga höjder. Kunderna är både företag och privatpersoner och är i grupper om ca 4 – 10 personer. Som utbildare gäller det att anpassa utbildningen till eleverna och utefter deras behov.

Arbetsplatsen: 
Utgår från Uddevalla med resejobb inom hela Sverige.  

Arbetsgivaren: 
ProAccess Sweden AB
Kasenabbevägen 9
451 50 Uddevalla
www.proaccess.se
 
Kontaktperson: 
Per Blomstrand
per.b@proaccess.se 
073 528 17 37