Sveriges första auktoriserade industriklättringsföretag

ProAccess har alltid strävat efter rätt yrkeskompetens i våra projekt. Gällande rostskyddsmålning har personalen under flera år varit utbildad men nu har vi som första företag inom industriklättring blivit auktoriserade inom rostskyddsmålning.  Detta presenterades under nordens största ytskyddskonferens i Göteborg 2018.

Auktorisationen är en branschförening som verkar genom att bibehålla höga kompetenskrav och finns för att säkerställa goda kunskaper inom rostskyddsmålning. Genom att anlita ett auktoriserat rostskyddsföretag kan beställaren känna trygghet eftersom det finns ett granskat kvalitetssystem som styr verksamheten.

Stora delar av den svenska industrin har detta som grundkrav. Kravet säkerställer att man har rätt kompetens, utrustning och förutsättningar att utföra arbetet under kontrollerade former. Kraven finns för att uppnå ställda kvalitetskrav. Genom att anlita ett auktoriserat företag finns därför förutsättningarna att erhålla en rostskyddsmålning med hög kvalitet och rätt livslängd.


För frågor om rostskyddsmålning
Per-Rune Andersson
per@proaccess.se
+46 703 846 351

Utbildning

Inget datum som passade?
Eller önskar ni ett eget tillfälle?

Kontakta oss nedan så hör vi av oss.