Arbetsledning/rescue standby​

Inte alla företag har råd med tryggheten i att ha permanent rescue standby. Vi på ProAccess hjälper dig och ditt företag med just detta genom att erbjuda rescue standby och arbetsledning i allt från standardmoment till farliga miljöer.

Vi kommer utrustad med beprövad utrustning och teknik, som kan hantera alla scenarion. Vi använder oss av den mest effektiva, säkra och industricertifierad utrustningen som finns på marknaden och som speciellt behövs för din arbetsplats, så du behöver inte oroa dig för att skaffa en sak.

Vi står för alla omkringliggande säkerhetsarbeten, såsom rigging, riskanalyser och räddningsplaner. Och tillsammans med dig som kund tar vi fram rätt rutiner och arbetssätt för att arbetet ska flyta på, på bästa möjliga sätt. Vi har stor erfarenhet från flera stora industrier och revisionsstopp där vi har agerat om både rescue standby-team och arbetsledning samt utbildning av räddningstjänsten inom hög höjd och slutna utrymmen.

Alla våra medarbetare är certifierade enligt SPRAT (Society of Professional Rope Access Technicians) och har lång erfarenhet från räddningar, arbetsmiljöarbeten samt att utföra säkerhetsanalyser. ProAccess kan ge kompetent och kvalificerad personal för att möta alla dina individuella rescue standby- och arbetsledningsbehov på korta eller långsiktiga uppdrag.

Information

Ring för mer information

Sociala medier

Följ oss på sociala medier så missar du inget! 

Utbildning

Inget datum som passade?
Eller önskar ni ett eget tillfälle?

Kontakta oss nedan så hör vi av oss.