Norra Europas största utbildningscenter för fallskydd

utbcntrpic1

Utbildningar  Webbshop

Vi har ett specialbyggt utbildningscenter på 1000 m2, vilket gör det till norra Europas största fallskyddscenter. Här erbjuder vi höghöjdsutbildningar av hög kvalitet så Du kan känna dig säker i ditt arbete oavsett höjd.

Våra duktiga instruktörer är välutbildade och lär dig allt du behöver veta inom fallskydd och yrkesklättring. Du kan alltid vara säker på att instruktörerna har den utbildning som krävs för att du ska känna dig säker både under utbildningen som efter när du skall använda dina nya kunskaper.
Våra instruktörer är utbildade SPRAT Supervisors och erbjuder specialkompetens som UIAA Rock Climbing och vår specialist akutsyster utbildar er i första hjälpen.

Vår anläggning har branta tak, gretingar, traverser, stolpar och master för att få en så verklighetstrogen utbildning som möjligt. Nytt för 2015 är vår tank där vi nu kan erbjuda utbildning i slutna utrymmen.

I direkt anslutning till utbildningscentrumet ligger vår webbshop och i samband med utbildningen så får du 10 % rabatt på utrustning. Vi kan därför erbjuda en helhetslösning med både utbildning och utrustning.

Den utrustning som används under utbildningen är likadan som den vi själva använder när vi jobbar, så ni kan vara säkra på att utrustningen håller måttet. Vi har knutit till oss flera bra och erkända varumärken från flera av de ledande företagen som tillverkar rep och utrustning för Rope Access och fallskydd. Vi säljer produkter från bland annat Edelweiss, Sala, Protecta och Petzl.