ProAccess stärker sitt partnerskap med 3M genom utbildningscenter i Uddevalla

Redan från starten 2011 har ProAccess upprätthållit ett nära partnerskap med 3M och aktivt arbetat med deras produkter från Capital Safety, Protecta och DBI-Sala.

I början av den brinnande pandemin inleddes ett projekt med målet att ProAccess, baserat i Uddevalla, skulle bli en del av 3M:s globala nätverk av utbildningscenter. Det är med stor glädje vi nu kan meddela att vårt mål har uppnåtts. I och med detta är vi nu Nordens enda 3M center och vi har tydligt kunnat bevisa både organisatoriskt och praktiskt att vi levererar utbildningar som uppfyller 3M:s höga förväntningar. Det är med stolthet och entusiasm vi ser fram emot att ta ytterligare steg framåt i detta betydelsefulla partnerskap.

Detta viktiga samarbete markerar inte bara en framgångsrik milstolpe för ProAccess och 3M, utan är också ett tecken på vårt gemensamma engagemang för att främja säkerheten och kompetensen hos yrkesverksamma inom olika branscher. Vi ser med spänning fram emot att fortsätta bidra till en säkrare och mer kompetent arbetsmiljö, och vi firar detta stora steg tillsammans med ödmjukhet och tacksamhet för det pålitliga förtroende som 3M har visat oss.

Utbildning

Inget datum som passade?
Eller önskar ni ett eget tillfälle?

Kontakta oss nedan så hör vi av oss.